Svi mi koji volimo Novi Pazar

5. 7. 2012.

Razglednica Novog Pazara

Novi Pazar

Gostujući na SOS kanalu u emisijsi ’’Razglednica’’ gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović govorio je o razvojnim projektima, o ulaganjima i perpsektivama ovog grada u koji je, kako je rekao, bilo dosta ulaganja u poslednje vreme.


Meho Mahmutović

O tradicijii kulturi Novog Pazara u Razglednici su govorili vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra Husein Memić i predsednica Kluba Pazaraca u Beogradu Ivana Milić.

Gradonačelnik Mahmutović je posebno naglasio da su građani prepoznali nastojanja gradskih vlasti da od Novog Pazara naprave moderan, evropski grad, odnosno Novi Pazar kakav njegovi građani zaslužuju, što je rezultiralo poverenjem građana na izborima. On je posebno istakao rezultate postignute u proteklom periodu, kada je u vremenu opšte besparice i ekonomske krize asflatiran velikibroj ulica.

Gradonačelnik Novog Pazara je takođe rekao da je Novi Pazar dobio potpuno novo lice što kako je naglasio, najbolje vide oni koji dođu da posete ovaj grad. On je još jednom istakao da je Novi Pazar grad mladih i grad uspešnih sportista, podsetivši da je u toku izgradnja Doma za studente, a da su sportisti i sporski kolektivi u Novom Pazaru dobili nove terene u novoizgrađenoj sportskoj dvorani Pendik. Mladima su, prema njegovim rečima, gradske vlasti u više navrata na poklon organizovale koncerte kakvi su koncert Željka Joksimovića za Novu godinu i spektakularni koncert Dina Merlina za 551. Rođendan grada.

Gradonačelnik Mahmutović je posebno istakao saradnju sa evropskim zemljama, ’’Prijteljima Sandžaka’’, kao i sa Turskom sa čijim gradovima i opštinama ima bratske odnose. Mahmutović je rekao da će u budućem periodu biti realizovan niz projekata što će rezultirati razvojem Novog Pazara kao modernog evropskog grada.

Senada Kalić
izvor:rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors