Svi mi koji volimo Novi Pazar

30. 6. 2012.

Ukraden jastreb koji tera golubove u Vimbldonu

Sport

Autor: Fonet Foto: AP 30.06.2012.

Policija u Londonu saopštila je danas da su nepoznati počinioci ukrali jastreba koji je bio obučen da leti iznad teniskog kompleksa u Vimbldonu i rasteruje golubove.

jastreb

uTorrent 3.1.3 Build 27498


uTorrent je mali i popularni BitTorrent klijent koji odlikuje veliki broj karakteristika koje su inače dostupne u okviru drugih BitTorrent klijenata među kojima su prioritetizacija propusnog opsega, automatsko RSS preuzimanje kao i Mainline DHT koji je kompatibilan sa BitComet-om. 


Pored toga, uTorrent pruža podršku za Protocol Encryption Joint Specification koja je kompatibilna sa Azureus 2.4.0.0 i BitComet 0.63 i novijim verzijama kao i P2P razmenu. Najnovija verzija nosi naziv uTorrent 3.1.3 Build 27498 i sa sobom donosi minorne izmene u odnosu na prethodnu verziju.


Besplatni Google online kurs

Tehnologija

Kompanija Google želi da pomogne svim korisnicima da usavrše svoja znanja i umeća kada je reč o pretraživanju pa je tako predstavila novi, besplatni online kurs koji nosi naziv Power Searching with Google i koji za cilj ima da korisnike nauči nekim trikovima i najboljim načinima za korišćenje engine-a za pretraživanje na što je moguće efektivniji način. 

Google

Ovaj program biće započet 10. jula i trajaće dve nedelje u okviru kojih će biti obezbeđeno šest časova u trajanju od po 50 minuta koje će biti objavljivane svakodnevno u okviru kojih će korisnici moći da ostvaruju interakciju sa korisnicima Google+ ili Google Groups servisa.


Upgrade za Playstation 3

Igrice

Ukoliko ste pomislili da čujete glasove u svojoj glavi prilikom igranja igara, onda znajte da niste jedini sa takvim problemom.

Playstation 3

Ovaj problem je nastao kada je kompanija Sony predstavila v4.10 za PlayStation 3 koja je omogućila da čujete sopstveni glas preko novih bežičnih stereo slušalica ove kompanije što je karakteristika koja je zabeležila veliki broj žalbi i negativnih komentara od strane korisnika. Imajući to u vidu Sony je objavio update firmware-a koji nosi oznaku v4.20 i koji igračima pruža opciju da odaberu jedan od pet dostupnih nivoa tona ili da u potpunosti isključe ovu opciju.

29. 6. 2012.

Plavi predstavili triling pojačanja


Superligaš iz Novog Pazara,predstavio je triling pojačanja. Vernost nebesko-plavom dresu ozvaničili su golman Denis Mujkić, vezista Risto Ristović i povratnik u matični klub,štoper Ahmed Mudragić. Dobrodošlicu na Gradski stadion,poželeo im je potpredsednik Pazaraca,Tarik Imamović.

 Denis Mujkić, Risto Ristović i Ahmed Mujdragić
(Foto:A.Nailović)

Novopazarci uz pesmu započeli pripreme

FK Novi Pazar

Na jučerašnjem zvaničnom startu priprema u Novom Pazaru se kraj Jošanice okupilo oko hiljadu vernih navijača koji su svoje ljubimce pozdravili pesmom i sve vreme ih bodrili na prvom okupljanju.

Pripreme FK Novi Pazar

26. 6. 2012.

POKOJNA MILEVA GOSTOVALA KOD OGNJENA AMIDŽIĆA!

Estrada/Tracevi

Foto plus Video

Već nekoliko dana "Tviter" gori od priprema za gostovanje Pokojne Mileve kod Ognjena Amidžića! Dogovorili su se, i zaista, popularna tviterašica se uživo preko "skajpa" uključila u emisiju...


Pokojna Mileva kod Ognjena Amidžića










25. 6. 2012.

Risto Ristović i zvanično član Novog Pazara

FK Novi Pazar 

Risto Ristović. doskorašnji fudbaler Banata iz Zrenjanina, danas je i zvanično postao član plavih. Rođen je petog maja 1988. u Valjevu. Karijeru je počeo u Mačvi iz Šapca.

Risto Ristovic

Usledila je zatim jednogodišnja selidba u OFK Beograd, pa povratak u rodni grad, ali ne u „staru damu“ Budućnost već u Vujić Vodu. 

U Zrenjanin je otišao pre četiri godine i tamo uspeo da konačno dođe do prave afirmacije i pronađe sebe. 

Novi Pazar - Skupština imenovala sedam novih direktora JP

Novi Pazar
Napisao JedinsTVo ponedeljak, 25 jun 2012 

Nova skupštinska većina u Novom Pazaru, “Lista evropski Novi Pazar” i “Lista SDA Sandžaka”, počela je sa sprovođenjem koaliciong sporazuma. Naime, oni su na današnjoj drugoj sednici novog saziva Skupštine, izglasali nepovrenje sedmorici direktora Javnih preduzeća, a na njihova mesta, shodno prethodnom dogovoru postavili nove ljude, za koje su rekli da su najbolji izbor u ovom trenutku.

Skupština grada

Adem Ljajić u novom spotu sa Stanijom

Estrada/Tracevi


Starleta otišla u Budvu, gde je i fudbaler, spot će snimati kad se vrate

Stanija Dobrojević,Adem Ljajić
Postaju i glumci!

Seks za Dž: Prostitutke iz Novog Pazara platili lažnim evrima

Hronika

Crnogorska policinja uhapsila je u Baru F.H. (24) iz Peći i F. M. (30) iz Rožaja, koji su osumnjičeni da su falsifikovanim evrima plaćali seksualne usluge.

Prostitutke plaćali falsifikovanim evrima
ilustracija

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru obezbeđuje kvalitetno znanje studentima


Novi Pazar


Na fakultetima u Srbiji konkurisaće više studenata nego što ima mesta. Ako studenti do sada nisu izabrali neki od univerziteta gde ih čeka najstručniji kadar sa vrhunski i tehnički najopremljenijim učionicama i gde mogu da steknu najkvalitetnije znanje, to mogu da učine na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru sa svojim departmanima širom Srbije.

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru


23. 6. 2012.

Zabranjeno igranje na plavoj šljaci!


Plava šljaka možda nudi bolji pregled gledaocima televizijskih prenosa, ali očigledno postoji problem u njenom kvalitetu, što je neprihvatljivo", istakao je predsednik ATP-a Bred Druit

Novak Đoković

Jang Bojs, Cirih i Parma u trci za Ljajića



Švajcarski fudbalski prvoligaši Jang Bojs i Cirih, kao i italijanska Parma uključili su se u trku za angažovanje srpskog igrača Adema Ljajića, prenose lokalni mediji.

Autor: Tanjug
Adem Ljajić

Jang Bojs je prema pisanju "Blika" najuporniji i već je poslao ponudu na adresu Fiorentine, čiji je Ljajić još uvek član.

Prethodnih dana pojavila se informacija da Ljajića želi Fenerbahče, a još od ranije zainteresovan je Torino.

izvor: Tanjug


U PONEDJELJAK IMENOVANJE DIREKTORA 11 GRADSKIH PREDUZEĆA

Vesti

NOVI PAZAR, (Sanapress) - Novoizabrani predsjednik Gradske skupštine Fuad Baćićanin sazvao je u ponedjeljak, 25. juna, drugu sjednicu ovog organa na kojoj će biti imenovani direktori 11 gradskih preduzeća.



Kome je šta pripalo?

SDP

Regionalna TV
Fudbalski klub
Gradska čistoća
Vodovod i kanalizacija
Dom kulture
Kancelarija za mlade
Dom zdravlja

SDA

Urbanizam
Izgradnja objekata i puteva
Sportski centri
Biblioteka
Turizam
Predškolske ustanove

izvor: (Sanapress)


22. 6. 2012.

Novopazarac udario Beogradjanina pesnicom u glavu


Hronika


NOVI PAZAR – Policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Senadinu H. (34) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje.

pesnica


Kako je navedeno, osumnjičeni je danas u Ulici 28. novembra prišao vozaču vozila beogradskih registarskih oznaka Nemanji M. (47) iz Beograda i zbog ranijih nesuglasica ga vređao i kroz otvoren prozor ga udario zatvorenom šakom u predelu glave. Senadin H. je predat u Okružni zatvor u Novom Pazaru.

(Beta)


Novi Pazar - Donacija JKP "Čistoća" od Japana


Ambasador Japana njegova ekselencija Tošio Cunozaki danas je u Novom Pazaru uručio donaciju JKP “Čistoća” kamion za odvoženje smeća i 60 kontejnera, u vrednosti od 81.290 evra.

Kamion JKP

Ambasador Japana Tošio Cunozaki kaže da je donacija “Čistoći” uručena u cilju unapređenja životnog standarda građana Novog Pazar, ali i da se omogući da se žive u boljoj i čistijoj sredini.

izvor:rtvnp.rs


Pandur


Ulazi pandur u bus i kaže:
- Dajte mi dvije karte.
- Šta će ti dvije karte?
- Ako izgubim jednu, da imam drugu.
- A ako izgubiš i drugu?
- Imam mjesečnu.
- A ako i nju izgubiš?
- Eee, uniformisana lica ne plaćaju kartu.

smesak smesak smesak


21. 6. 2012.

Novi Pazar - Funkcije podelili SDP i SDA

Novi Pazar 

Formirana nova vlast u Novom Pazaru
AUTOR: S. NOVOSEL

Novi Pazar - Kada je u pitanju konstituisanje nove lokalne vlasti u Novom Pazaru, ono što je bilo jasno odmah nakon završetka lokalnih izbora, ozvaničeno je pre nedelju dana. Novu gradsku vlast predvode dve najjače bošnjačke partije – Sandžačka demokratska partija (SDP) i Stranka demokratske akcije (SDA).

sdp/sda

| Novi Pazar | Za 50 mesta 757 prijava

Vesti

Policijska uprava u Novom Pazaru

Novi Pazar - Policijskoj upravi u Novom Pazaru, koja osim ovog grada pokriva i opštine Sjenicu i Tutin, prijavilo se 757 kandidata na konkurs za osposobljavanje 50 policajaca, saznaje radio Sto plus.

Policija

Uspešno završen turnir "Pazar Kup 2012" (Video)


Podelom pehara najboljim ekipama i pojedincima sinoć je u Šutenovcu zatvoren prvi fudbalski turnir "Pazar Kup 2012", koji je okupio 56 timova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije podeljenih u četiri četiri starosne kategorije.

"Pazar Kup 2012"

Asamoa sa Marakane u Novi Pazar

Sport

Ekstra pojačanje mogao bi Novi Pazar da dobije iz našeg najtrofejnijeg kluba. Kraj Jošanice bi sa Marakane na pozajmicu trebalo da stigne 22-godišnji Natanijel Asamoa, napadač iz Gane.


Natanijel Asamoa

SUĐENJE GOLUBOVIĆU ODLOŽENO ZA SEPTEMBAR

Hronika
Tanjug | četvrtak, 21.06.2012.

Početak ponovljenog suđenja Kristijanu Goluboviću i njegovim saradnicina zbog trgovine drogom na području Novog Pazara i Beograda odložen je za 13. septembar

Kristijanu Golubović

Pazarac i Policajac


Zaustavlja policija Pazarca i pošto nije odmah stao kaže mu policajac: - "Šta je mangupe, ti ne j...š policiju?" Na to će Pazarac: - "J..o bi te, Allaha mi, nego te nisam vidio."

smesak smesak smesak


Pazarac


Vozacki ispit 

Polagao Pazarac vozački,nakon kraće vožnje pita ga instruktor sa kojom sada ideš.Pazarac misleći da ga pita za djevojku kaže,,vala sa Fatom sa Hadžeta,,na to će instruktor ljutito ,,zaustavi auto i izlazi iz auta, pao si,,.Pazarac sav zbunjen izadje iz auta,sačeka malo pa se vrati kod instruktora i kaže,,a što da ti nije svoja?,,

smesak smesak smesak


Pazarac i Kinez


Posvadio se pazarac sa jednim Kinezom na pijac oko tezge, i izazove ovoga kineza da se pobiju, kinezac dodje skoci dva tri udarca iz okreta pazarcu u facu i prestane, pazarac odusevljen i zaprepascen pita sta se ovo desi, kaze, eee bate, stati bi to sad? kaze kinezac, ovo je Kung Fu, KunG Fu? sta je to, to je jedna najopasnija borilacka vestina kod nas u Kinu. Okrene se ova kinez da se vrne ka tezgi kad ti mu se zaleti pazarac sa ledja pa po glavi, diiiinga, kinez se na licu mesta onesvesti, nakon 10 minuta dodje kinez pri sebi i pita pazarca, stati bi to? kaze pazarac, heheee, ovo ti je bate Ku Fa! Ku Fa - sta je to pita kinez, ada kurbla od fapa bre!

smesak smesak smesak


Pazarac


Je li tačno da vi pazarci još uvek govorite JOK VALA ?

Pazarac: JOK VALA...ko ti to reče!?

smesak smesak smesak


Pazarac


...........KOMPROMISNO RESENJE..........

Negdje devedesetih godina u onoj EX-YU,politicko stanje vrlo slozeno...NE ZNA SE NI KO PIJE NI KO PLACA!!! U to vrijeme bila neka anketa na ulici ,i naidju na PAZARCA i na pitanje... sta on misli o ovom vrlo slozenom politickom stanju u zemlji ,zbog pojave nacionalnih stranaka i jos koje-cega, on ce ti ovako:

-Pa , znate....ima za sve resenja pa i za ovaj probljem.Ako mene pitate ,ja bi brate da se ukinu sve vere i nacije i sta ja zanam sta sve jos ima, i da brate BUDEMO SVI JEDNO....... PA ONO U PETAK ,POSLJE DZUME ,IZ DZAMIJE SVI ODEMO PRVO KOD HAMCETA, NA KAHVU..!!!

 smesak smesak smesak 


Pazarac


Oglas

Mlad,lijep,zgodan,pametan i dobro situiran.
Posedujem kucu,vikendicu na moru.
Imam dva mobilna sa displejom u boji.Novi BMW,motor kavasaki i jahtu u ulcinju.
NE TRAZIM NISTA samo se hvalim!!! smesak


Pazarac



Lanci

Vozio pazarac mecku i zaustavi ga policajac!!
Dobar dan,dobar dan!
Vozacku?-Evo je vozacka.
Dje ti je prva pomoc?
-Evo prva pomoc.
Dje je rezervna guma?
-Evo rezervna guma.
A dje su ti LANCI????
A pazarac(zasuce kragnju od kosulje) -Sto jelj se ne vidu!?!

smesak smesak smesak


Pazarac


Dva brata dosli iz Nemacke u Pazar. Jedan doterao Porsea, najnoviju tipu. Drugi mercedesa stare tipe. Pokupile se komsije pa pitaju im oca.
"Bogati komsija, kakva kola su doterala tvoja deca iz Nemacke?"
A on sav ponosan kaze:
- "Pa ovaj mladji doterao bogomi mercedesa, a stariji naku karintiju." 

smesak smesak smesak


Pazarke


Sastale se tri stare drugarice posle dužeg vremena, da se povere jedna drugoj
i trećoj smesak kakvi su im muževi.

Pazarska Tafra

Posle smrti dosli Amerikanac, Francuz i Pazarac kod Boga i on ih pita:


-"Objasnite mi kako ste umrli."


Recnik Pazarskog jezika (za neupucene)

Vicevi

Pre svega zelimo se izvinutu svima koji citaju ovaj prilog zbog vulgarnosti u njemu.
Svi dole navedeni izrazi su deo svakodnevice i njih, hteli vi to ili ne, cujete vrlo cesto. smesak

Pazarac i Sindy Craford


Krene pazarac u Tokio na putu brod se nasuce na neki greben, i jedini on i Sindy Craford doplivaju nekako do pustog ostva.


Pazarac na Carini


Kažu da se dogodilo stvarno, u vreme nestašice kafe...

Na graničnom prelazu između Italije i SFRJ , jugoslovenski carinik uhvatio pazarskog švercera (izvesnog Naneta) sa džakom kafe i upita ga:
-Šta ti je ovo???
-Hrana za golubove- ...na to će Nane
-Otkad golubovi jedu kafu?!?! - s dozom ironije će carinik...

Mrtav hladan, Nane mu reče:
-Moje je da ih ponudim, a ako ne htednu, ja šta ću him...prodaću je, dako se izvadim...

smesak smesak smesak


Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors